Junat ja Hämeenlinna

Tällä viikolla kävin parina arkiaamuna Rautatieasemalla jakamassa flaikkuja ja keskustelemassa työmatkalaisten kanssa🙌

Toimivat junayhteydet ovat Hämeenlinnalle erittäin tärkeitä. Meidän valtti on se, että täältä on helppo liikkua raiteita pitkin töihin sekä pääkaupunkiseudulle että Tampereelle. Junalla moni pendelöi töihin myös tänne Hämeenlinnaan

Hämeenlinnan tulee pitää kiinni valttikortistaan ja panostaa ympäristöystävälliseen junamatkustamiseen!

Kaupungin on tehostettava edunvalvontaansa, ja neuvoteltava VR:n kanssa uusia vuoroja keskustan ja Iittalan asemille. Meidän on myös huolehdittava, että uusi pääradan linjaus kulkee Hämeenlinnan kautta.

Joukkoliikenteen käytön houkuttelevuuden lisäämiseksi bussilipun Rautatieasemalle tulisi olla ilmainen, jos matkustaja on jo ostanut junalipun.

Maksuton hiekkakenttäpysäköinti on palautettava asemalle. Pendelöijillä ja junamatkustajilla ei saa maksattaa Pööli-parkkihallin ylisuuria rakennuskustannuksia. Vähäpäästöistä junamatkustamista pitää helpottaa, ei vaikeuttaa.

Nopeassa, viihtyisässä ja kohtuuhintaisessa raideliikenteessä on tulevaisuus!🌍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *