KIITOS x1285

1285 kertaa kiitos jokaiselle äänensä minulle antaneelle❤️ Kiitos tukijoukoille, Hämeenlinnan Vasemmiston porukoille, tyttöystävälle, perheelle, kannustajille, taloudellisille tukijoille ja upeille kanssaehdokkaille!

Omaan tulokseeni olen tyytyväinen, ja kiitollinen saamastani luottamuksesta. Varakansanedustajuuskin jäi vain reilu 60 äänestä kiinni. Hämeenlinnassa olin Vasemmistoliiton eniten ääniä saanut, mistä olen iloisen kiitollinen! Tästä on hyvä jatkaa✅

Kokonaistulos harmittaa ja pelottaa. Kokoomuksen ja Perussuomalaisten nousu lupaa pahaa. Kylmää kyytiä tiedossa duunareille, opiskelijoille, eläkeläisille, pienituloisille, työttömille ja vähemmistöille. Pahalta näyttää myös ilmaston ja luonnon kannalta.

Vasemmisto kärsi hävittyyn äänimäärään nähden erittäin paljon, kun jäimme ensimmäisen putoajan paikalle useassa vaalipiirissä.

Nyt ei kuitenkaan voi vaipua synkkyyteen, vaan jatkaa työtä entistä vahvempina. Meidän tulee olla yhä aktiivisempia hyvinvointivaltion, toimeentulon ja ympäristön puolestapuhujia✊ Leikkauksia ja oikeiston tuhoja torjumaan tarvitaan vahvaa kansalaisyhteiskuntaa ja kansanliikettä.

Oma paluuni arkeen oli nopea. Eilinen meni kaupunginhallituksen tilinpäätöskokouksessa. Huomenna alkaa työt tutulla tehtaalla. Vasemmiston työ paikallispolitiikassa jatkuu aktiivisena💪

Tästä työ vasta alkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *